ЕКИП


Адвокат Виталий Чаушев

Снимка на Виталий Чаушев (Photo of Vitaliy Chaushev)

Любознателен, интелигентен и дружелюбен млад мъж. Така описват адвокат Виталий Чаушев всички, които са се докоснали до професионализма му.

Учил в основно училище със засилено преподаване на изобразително изкуство и музика, Виталий възприема класическото определението на римския юрист Целз, че правото е изкуство за доброто и справедливото. След като завършва езикова гимназия, Адвокат Чаушев усвоява изкуството, наречено Право, в юридическия факултет на Софийски университет “Св. Климент Охридски”, където се дипломира с отличен успех, което му позволява да бъде истински творец в практическата си дейност. Вдъхновява го всеки нов казус и се чувства удовлетворен щом открие ефективно решение на поредния правен ребус.

С безгранична упоритост и последователност защитава интересите на всеки свой клиент, като работата му се отличава с педантична точност и прецизност, което е следствие от високото му чувство за отговорност към доверилите му се. Колегите му са категорични, че желанието му за постигане на максималното във всеки един казус мотивира креативността и професионализма на целия екип.

Определя се като добронамерен и лъчезарен човек, който никога не се примирява с нормалното и винаги се стреми към най-доброто. Според него препятствията не блокират пътя към успеха, а са част от него, като мисията му е да помага на клиентите си да се справят с всяка трудност.